• Vandaag de eerste ronde van de nacompetitie op dinsdagavond om 20.00 in Leimuiden tegen Kickers'69. Waarom deze wedstrijd niet gewoon de zaterdag ervoor spelen, de KNVB zal er zijn redenen voor hebben. Uw verslaggever en ons Theo waren op tijd, helaas zat alles nog op slot bij de Kickers, dus even wachten in de regen. Nadat de kantine en de kleedkamer geopend werd konden we aan onze voorbereiding beginnen. We waren inmiddels met de warming-up gestart, toen kon iedereen weer naar binnen. Het arbitrale trio bleek slechts een duo te zijn, er moest gezocht worden naar een vervanger. NOCKralingen moest vandaag helaas aanvoerder Dennis missen, hij had een knieblessure overgehouden aan de wedstrijd tegen Bolnes. Uiteindelijk kon na wat vuurwerk van de Kickers'69 supporters in de regen pas om 20.45 onder leiding van T.P Kuipers worden afgetrapt. Kickers'69 schoot uit de startblokken,na 30 seconden bij de eerste overtredingen van de wedstrijd toonde de scheidsrechter Damian gelijk een gele kaart. Na vier minuten een schot van de Kickers'69 deze komt op de bovenkant van de lat. Twee minuten later Raul stuurt Ilyas weg  deze schiet maar de keeper keert het schot met zijn benen. In de twintigste minuut een goede lage voorzet van Appie voorlangs het doel , helaas niemand die kan afronden. Vier minuten later weer 1 van de vele makelijk gegeven vrij trappen, fluit de scheidsrechter normaal zaalvoetbal?, de Kickers'69 draaide deze scherp en hard in maar Yorick bokste de bal weg. Op het half uur gaat Yusuf er vandoor over rechts in plaats van verder richting doel te lopen, probeert hij de bal te grote afstand te schieten. Drie minuten later aan de andere kant een mispeer van Jimmy, Yorick maakt deze 1op1 situatie met de voet onschadelijk.  Na vijfendertig minuten een dribbel vanaf rechts naar binnen, het schot van twintig meter treft doel 1-0 voor Kickers'69. Vijf minuten voor rust het meest besproken moment van de wedstrijd, bal diep 2 spelers van Kickers'69 staan buitenspel. Er volgt echter geen vlag of fluitsignaal, de twee gaan alleen op Yorick afgaat ze spelen nog een keer over waarbij de voorste speler niet achter de bal blijf. Nu zal er wel een vlag en  of fluitsignaal komen, niets is minder waar Kickers'69 nemen het kado van het arbitrale trio in ontvangst een schieten de 2-0 binnen. Een minuut voor rust een rush van Cihan in de zestien word hij naar de grond getrokken, maar de scheidsrechter die voor bijna elk lichamelijke contact floot ,ziet hier geen penalty in. Na de rust schiet NOCKralingen uit de startblokken na 1 minuut een schot de keeper grabbelt maar gelukkig voor hem rolt de bal aan de goede kant van de paal achter. Uit de corner die hierop volgt een scrimmage voor het doel waar Yusuf Naar de grond gaat, de scheidsrechter had vandaag de penalty thuis gelaten. In de negentiende minuut de verdiende 1-2 een corner van Cihan kopt yusuf vallende bij eerste paal binnen. NOCKralingen bleef aandringen,  Kickers'69 beperkte zich in tegenhouden.
    Dertigste minuut nog maar een vrije trap voor Kickers'69 deze verdwijnt in het doel 3-1.NOCKralingen ging nu echt alles of niets spelen het werd niets achteenveertigste minuut counter Kickers'69 4-1. Een minut later nog een goede actie van Yusuf over links , raul weet bij de tweede paal de 4-2 te scoren. Na slechts 5 minuten blessuretijd fluit de scheidsrechter af, en zijn we een ervaring rijker maar een illusie armer. We hebben het eerste half uur van de tweede helft laten zien dat we kunnen voetballen, dit was helaas niet genoeg om de volgende ronde te bereiken. Voor uw verslaggever was de teleurstelling erg groot,  maar we gaan Uithuilen en opnieuw beginnen, volgend seizoen weer nieuwe kansen.
    Tot slot wil ik al onze supporters bedanken die op dinsdagavond de lange reis naar Leimuiden hebben gemaakt om ons te steunen.