• Vandaag was Asw uit Waddinxveen te gast op het toepad, beide ploegen hebben in de derde periode 7 punten uit 4 wedstrijden gehaald. Spv,81 voert de derde periode aan met 12 punten. Onder herfstachtige omstandigheden werd onder leiding van scheidsrechter T.Olesz om 15.00 afgetrapt. Asw begon furieus aan de wedstrijd binnen de minuut 2 kansen waarvan er 1 in het doel belanden, deze werd echter wegens buitenspel afgekeurd. Na 6 minuten een schot van Asw binnen de 16 deze werd door Yorick met de voet gekeerd, in de rebound om de bal weg te werken heeft de scheidsrechter een handsbal van soef gezien en de bal gaat op de stip. De pingel gaat hard strak naar rechter beneden hoek, maar Yorick strekt zich en tikt de bal knap uit de hoek. NOCKralingen liep achter de feiten aan en was niet scherp, in de twintigste minuut corner Asw bij de tweede paal een schot via de grond , die knap door Yorick onder de lat vandaan werd getikt.
    Een minuut later een schot van Yusuf deze werd gepakt door de doelman van Asw, dan in de drie├źntwintigste minuut de 0-1 na een dribbel een geplaatst schot van rand 16 wat Yorick kansloos laat. In de eenveertigste minuut weer een kans die bij de tweede paal helaas voor Asw vanuit buitenspel positie werd binnen geschoten. Vanuit de tegenaanval een kans voor Ilyas zijn schot vanaf 11 meter werd echter geblokt. Vlak voor rust nog een grote kans voor NOCKralingen raul stuurt Yusuf weg zijn schot werd door de keeper in samenwerking met een verdediger tot hoekschop verwerkt. De eerste helft liep NOCKralingen achter de feiten aan en was vaak een stap te laat. De tweede helft begint met een kans voor Yusuf die knap wegdraaid op de rand 16, maar in plaats van zelf te schieten, geeft hij de bal breed. Vijf minuten later de 0-2 vanaf links een schot op de paal, de rebound gaat er via de binnenkant paal wat knullig in. De elfde minuut soef zet goed door op rechts en geeft een niet te missen voorzet op Annas die de 1-2 binnenschiet. Weer vijf minuten later een schot van Asw dat via
    de hand van Yorick op de paal komt. Twintigste minuut bal diep van Asw de vlag gaat omhoog maar de scheidsrechter negeert het vlagsignaal, Yorick brengt de speler binnen de 16 meter ten val de tweede pingel voor Asw vandaag. Yorick ging weer gestrekt naar de hoek echter de bal ging in de andere hoek 1-3. NOCKralingen probeerde nog wel wat te forceren, in de veertigste minuut een hoge bal op Jaime die binnen de 16 getorpedeerd werd maar de scheidsrechter wuifde deze pingel weg. Asw vond het wel goed een beperkte zich tot verdediging en wegwerken. Na 50 minuten voetbal in de tweede helft floot de scheidsrechter af en was Asw de verdiende winnaar, NOCKralingen werd op alle vlakken afgetroefd. De komende twee weken vrij op 11 mei de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen Gouderak, de nacompetitie is voor NOCKralingen in zicht. Door de nederlaag van Bolnes vandaag is de spanning in de top weer terug, Bolnes heeft nog 1 punt voor op Wds en 2 punten op Spv,81. Met nog 2 wedstrijden te spelen op de laatste speeldag gaat NOCKralingen op bezoek bij Bolnes en ontvang Spv,81 Wds.