• Na de mooie overwinning van vorige week zaterdag tegen Soccer Boys JO16-1 staat NOCKralingen op de 5e plaats met 12 punten.

  Zestienhoven JO16-4 staat op plaats 8 met 7 punten. Zij verloren vorige week zaterdag met 3-0 van SVS JO16-1. Onze tegenstander van volgende week.

  We arriveren om 16:00 met een heerlijk zonnetje, beetje winderig en kijken even naar het eerste van Zestienhoven op veld 1 waar wij zo mogen spelen. Na het omkleden in de kleedkamer een warming up en dan klaar staan voor de wedstrijd!

  In de 1e helft speelde NOCKralingen als natte kranten. Weinig inzet, open middenveld, zachte passen, slecht verdedigen en snel opgeven na elk balverlies waardoor Zestienhoven na 10 minuten al op 1-0 kwam. Het leek alsof de jongens nog niet wakker waren, ook al was het laat in de middag. De 2-0 viel na een half uur. In de slotminuten kreeg Uii de enige kans van de 1e helft, maar de bal vloog 2 meter over het doel.

  Na een flinke donderspeech van de trainers in de rust en een koud siroopje leek het alsof de jongens wakker waren geworden, want vanaf de aftrap werd er gevlamd en gewerkt voor elkaar. Na een overtreding op Imad in de 5e minuut kreeg NOCKralingen een penalty. Imad ging achter de bal staan en scoorde de 2-1. Na een mooie aanval in de 15e minuut met Imad als aangever knalde Xavi vanaf de rechterkant de 2-2 binnen. Met een mooie assist van Vasilios 5 minuten later scoorde Xavi nog een prachtig doelpunt, dit keer vanaf de linkerkant en toen stond het 2-3!! Door goed verdedigen, een prachtige redding van Yannis en goed samenwerken hebben ze de overwinning met zijn allen binnen gesleept. YES!!

  NOCKralingen staat na speelronde 8 op de 5e plek met 15 punten.

  Volgende week staat de uitwedstrijd tegen SVS JO16-1 op het programma. De wedstrijd begint om 16:00 uur op Sportpark Schenkel. SVS staat op de 1e plaats met 17 punten dus dat kan nog spannend worden!

  Helaas deze keer vergeten actiefoto's te maken